Menu

Referenties

“Arjan van der Roest is sinds een aantal jaren dirigent van het vrouwenkoor Variante in Barneveld. Hij is heel vrouwvriendelijk en heeft een zodanig goed gehoor dat hij heel goed hoort wie ‘er naast zit’; dat laatste is weliswaar zijn vak, maar toch. Op- of aanmerkingen maakt hij op een duidelijke maar altijd vriendelijke manier. Hij is trouw, d.w.z. dat hij zich vrijwel nooit afmeldt; dat is nog een reden waarom we blij met hem zijn.”

Thea Pieterse

“kijk op de dirigent” het zou de titel van een boek kunnen zijn. Maar dat is het niet. In de volgende bewoordingen geef ik aan hoe ik als koorlid van het Christelijk Streekkoor Otterlo aan kijk tegen onze huidige dirigent A.v.d. Roest.
Ik hoef niet veel woorden te gebruiken:

a) bekwaam
b) rustig
c) inlevend
d) duidelijk
e) opbouwend
f) gezellig
g) ambitieus
h) kent zijn plaats tov. het koor

Een dirigent waar ieder koor blij mee kan zijn..moet er nog meer worden gezegd? Het zou alleen maar tot herhalingen leiden. Arjan wij zijn blij met jou.”

Hans Zijlstra

“Arjan van der Roest is een fijne gedreven secure dirigent. Hij legt zijn hele ziel en zaligheid in het zingen (repeteren)”

Gradus de Weerd

L.S. Vinkeveen, 23/2/07

“Hierbij vraag ik uw aandacht voor mijn student “Arjan van der Roest”, die sinds 2004 bij mij in Maastricht orkestdirectie studeert. Hij beschikt over een natuurlijke slagtechniek en zeer persoonlijke muzikale ideeën. Ik wens hem veel succes voor z’n artistieke loopbaan. ” Klik hier voor de orginele versie

Hoogachtend Jan Stulen

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking voor mij? Of zoekt u een dirigent voor uw koor of orkest? Dan kunt u contact opnemen met mij via het contactformulier, of bel mij op 06 – 337 65 236.

Ga naar contact